Zaterdag 10 maart Kick Off Voetbalplaatjesboek v.v. de Weide
05 maart 2018

Zaterdag 10 maart Kick Off Voetbalplaatjesboek v.v. de Weide

Het is zover! Het voetbalplaatjesboek van v.v. de Weide in samenwerking met Coop de Weide is klaar.

Zaterdag 10 maart om 09.00 uur start de verkoop van dit prachtige boek in de kantine v.v. de Weide en om 10.00 uur is de officiële overhandiging van het boek aan de voorzitter van onze club.

Een boek kost €2,00. Deze morgen krijg je bij aanschaf van het boek een zakje met voetbalplaatjes cadeau. Naast foto’s van alle teams en spelers staan er interessante artikelen in over de historie van de club met foto’s, bijzondere mensen van de club en foto’s van alle commissies. Kortom, voor iedereen die bij de club betrokken is, is het boek een waardevol document.

Maandag 12 maart start Coop de Weide met het uitgeven van de voetbalplaatjes.
Acht weken lang krijg je bij een besteding van €10,00 een zakje met tien voetbalplaatjes. Ook zijn er elke week vier actieartikelen waarbij je extra zakjes krijgt en wekelijks zitten er een aantal Gouden Bal plaatjes in de zakjes. Als je deze hebt kun een echte voetbal ophalen in de winkel van Intersport Jan Bols.

De actie loopt tot en met zondag 6 mei en als afsluiting is er op woensdag 9 mei een plaatjesruilmiddag in de kantine van v.v. de Weide.