Wijnactie
21 november 2021

VV DE WEIDE WIJN ACTIE

Een 1-2-tje in december? Dat kan door deze topwijnen voor een aantrekkelijke prijs te kopen en tergelijkertijd onze club te steunen.

Voor u hebben wij samen met Slijterij Dikkers 4 prachtige franse wijnen van Monsieur Paradis geselecteerd.

Merlot - Sauvignon Blanc - Chardonnay - Rose
Ik wil me graag even voorstellen mijn naam is “Monsieur Paradis”. Ik kom uit Zuid-Frankrijk, om precies te zijn uit de Languedoc. Ik representeer het goede leven in Zuid Frankrijk.

Merlot

De druiven zijn eind augustus geoogst en ondergaan een gecontroleerde vergisting onder een gekoelde temperatuur. Door en rijping in roestvrijstalen vaten komen de aroma’s mooi tot uiting in de uiteindelijke wijn.
Smaak: Robijnrood in de kleur met geuren als kersen, bramen en bessen. Soepel in de smaak met een elegante afdronk.

Sauvignon Blanc

De druiven zijn 's nachts geplukt om zo de frisheid en de zuren te bewaren. Fermentatie op lage temperatuur in roestvrijstalen tanks gedurende 2 weken, dit om extractie van de aroma's te optimaliseren. De wijn heeft vervolgens nog 4 maanden gerijpt in roestvrijstalen tanks.
Smaak: Wit fruit en hints van witte bloesem geven deze fruitige frisse wijn haar vulling. De mooie balans wordt mede bepaald door de prettige zuren en zachte body.

Chardonnay

De druiven worden geoogst voordat ze helemaal rijp zijn voor een perfecte gezondheid. Fermentatie gebeurt bij 12-17 °C om alle aroma's te behouden. Deze wijn is gemaakt om jong te drinken. Door op lage temperatuur te vergisten en kort schilcontact ontstaat een wijn met een fruitig karakter.
Smaak: Fijne aroma's van perzik en abrikoos vullen deze witte wijn met rijp en rijkheid. Door zijn zachte zuren en ondertoon van amandel kun je genieten van een heerlijke afdronk.

Rose

De druiven worden geoogst wanneer ze rijp zijn, gevolgd door een ontsteling en persing. Maceratie vindt plaats bij lage temperatuur gevolgd door een filtratie van de most. Gisting bij een zeer lage temperatuur om alle aroma's te behouden. De wijn wordt gerijpt in roestvrijstalen vaten bij lage temperatuur.
Smaak: Een prachtig stijlvolle rosé wijn met een elegant lichte kleur. Het fijne rode fruit domineert het smaakpalet, aangevuld met een licht kruidige toets.

De wijnen zijn per doos te besstellen. Van elke doos komt € 10 ten goede aan onze clubkas.

Een doos van 6 flessen kost slechtst € 39,50 incl. BTW

Zin gekregen in een 1-2-tje? Schrijf je dan nu snel in door je bestelling door te geven aan sponsorzaken@vvdeweide.nl

Bestellen kan tot 1 december 2021

Vermeld hierbij de volgende gegevens: je naam, adres & telefoonnummer. Het type wijn + het aantal (1 = 6 flessen)
Het is helaas niet mogelijk om in de mix te bestellen.

Je krijgt per mail bericht wanneer je jouw bestelling kunt afhalen in de kantine van v.v. De Weide. Wanneer je een factuur wenst gelieve dit ook aan geven in de mail. Betaling geschied bij afhalen met een PIN transactie.