Wedstrijdverslag Pesse J08-1 tegen VV de Weide J08-1
01 november 2017

Zaterdag 21 oktober hadden onze jongens een inhaal wedstrijd bij Pesse.
Direct vanaf de aftrap die Pesse nam scoorde Pesse 1-0, zowel een aantal van de mee gekomen vaste supporter van de Weide als de spelers zelf hadden niet door dat de wedstrijd al begonnen was.

Vlak na de 1-0 achterstand maakte Niels de 1-1, hierna maakte Liam O, 2 doelpunten, Niels nog 1 doelpunt en we gingen de rust in met 1-4 voorsprong. Lucas die foutloos gekeept had stond de 1 e helft op de goal en in de rust werd hij overgenomen door
Tijn.

Snel na de aftrap 2 e helft scoorde Liam S. een mooi doelpunt, Niels scoorde nog 2 x en Pesse begon de 2 e helft beter te voetballen en scoorden dan ook 3x.

De eindstand is dan ook geworden 4-7 voor VV de Weide, direct na de wedstrijd werd trainer Roel erop gewezen dat hij vergeten was om Lucas in de 2 e helft ook door te wisselen “ondanks zijn bijgehouden wissel lijstje “foutje”.

Na de wedstrijden moesten er nog strafschoppen genomen worden, Tijn hield veel van de schoten van Pesse tegen. Ferre scoorde de strafschop met wel een heel hard schop boven in de hoek, Huub zijn schot was ook hard alleen deze ging net naast.

Opnieuw een verdiende overwinning, we zien dat de jongens wekelijks groeien en plezier hebben in de trainingen en de wedstrijden. Vooral zo door blijven gaan groeten van 2 trotse trainers.