← Vorige pagina
Wedstrijdverslag J08-1 v.v. de Weide – VKW J08-2
26 september 2017


Wedstrijdverslag J08-1 v.v. de Weide – VKW J08-2

Afgelopen zaterdag 23 september jl. was de eerste competitiewedstrijd van J08-01. Onze jongens hadden er voor de wedstrijd veel zin in en het weer was ook prima om in te voetballen. 


Het mooie was ook dat net zoals de bekerwedstrijd van afgelopen donderdag er veel ouders, familieleden waren om onze jongens aan te moedigen. Dit maakt het voor de voetballers en trainers ook leuker. We begonnen met Liam S. op de goal en na de 1e 20 minuten gevoetbald te hebben stonden onze jongens voor met 11-0. Doelpunten van Sverre een wereld goal (hakje) van Lucas, Niels schoot er een aantal in samen met Dylan en Liam O. ook Tijn pikte tijdens de 1e helft zijn doelpuntje mee. 


De 2e helft begonnen we met een andere keeper want Liam S. was nog lang niet moe en Huub wilde graag keepen. We begonnen de 2e helft waar we geëindigd waren de 1e helft namelijk doorgaan met scoren, nadat de 2e 20 minuten voorbij waren gegaan is de eindstand 21-0 geworden. *super uitslag. Net zoals de 1e helft werden de doelpunten gemaakt door Sverre, Niels, Dylan en Tijn. Tijdens de wedstrijd ging keeper Huub maar is kijken naar andere wedstrijd op het veld want ook Huub kreeg weinig tot geen ballen. (zie foto) 


Ferre was na de wedstrijd een beetje verdrietig omdat hij niet gescoord had en niet zoveel ballen kreeg en hij wilde zo graag een doelpunt maken. Ferre kreeg zijn kans toen hij een penalty mocht nemen zoals alle andere jongens ook mochten doen na de wedstrijd. Ferre schoot heel hard maar de keeper van VKW wist toch het schot te houden. Jammer voor Ferre maar er zullen nog genoeg kansen komen en we hebben samen gewonnen met 21-0 en doen dit als team. 


Alle jongens hebben goed hun best gedaan en de trainers Alfred en Roel zijn super trots. Op naar de volgende wedstrijd en heel veel succes en voetbal plezier!


Huub had het niet druk zaterdag
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361