← Vorige pagina
Wedstrijdverslag Berkel VR1 - v.v. de Weide VR1
04 juni 2018


Zaterdag gingen de vrouwen van De Weide op bezoek bij CVV Berkel. Beide ploegen spelen nacompetitie voor een plekje in de hoofdklasse.


Het is CVV Berkel die in de eerste minuut al op een 1-0 voorsprong komt. Na het doelpunt van Berkel is De Weide opzoek naar de gelijk maker. Michelle Okken weet op het doel te schieten maar de bal beland in de handen van de keepster. Het is Berkel die de boven liggende partij is en constant de aanval zoekt. Het is Berkel dat vanuit buitenspel positie de 2-0 weet te maken. De Weide probeert de aansluitingstreffer te maken zo krijgt Vicky te Kamp een kans maar de keepster verwerkt de bal tot een corner. Het is De Weide die de kansen zoekt en krijgt maar dit wordt niet afgemaakt. In de 26 e minuut is het Jodie Huizing die weet de scoren maar het doelpunt wordt afgekeurd, keepster liet de bal los maar de scheids zag een overtreding. Zo krijgt De Weide wel de aansluitingstreffer. Tessa Bols geeft een diepe bal op Marije Prins die alleen voor de keepster staat en prima weet af te werken. Voor rust is het Berkel die de 3-1 weet te maken.


In de 2 e helft zijn beide teams aan elkaar gewaagd, De Weide probeert de druk op Berkel te houden en probeert de aansluitingstreffer te maken. In de 61 e minuut is het De Weide die na een mooi voetballende aanval helaas niet weet te scoren. Gelijk daarna is het Berkel die de 4-1 weet te maken. In de 92 e minuut is het De Weide die de 4-2 nog weet te maken. Helaas is het De Weide niet gelukt om promotie te maken naar de hoofdklasse.


De Weide verliest met 4-2 van CVV Berkel.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361