← Vorige pagina
V.v. de Weide VR1 – Bergentheim VR1
29 januari 2018


Vandaag spelen de vrouwen van De Weide een oefenwedstrijd tegen Bergentheim vrouwen 1. De Weide zet meteen druk op Bergentheim, in de 2 e minuut krijgt De Weide een corner maar hier komt helaas niks uit. Michelle krijgt een kans om een doelpunt te maken maar, deze stuit op de keepster. Nu krijgt Jodie de kans om te scoren, de keepster red. Constant zoekt de Weide opbouwend voetbal om aan te vallen. 


Bergentheim krijgt ook een kans maar deze wordt gered door keepster Annemiek. Jodie die een goede wedstrijd speelt onderschept de bal en schiet hard op het doel, keepster red en geeft een corner weg. In de eerste 10 minuten is het De Weide die veel kansen krijgt maar deze worden niet omgezet in doelpunten. Bergentheim die probeert te voetballen krijgt een kans maar de verdediging van De Weide staat goed opgesteld. In de 19 e min werd er gescoord door De Weide, Amber geeft de bal op Vicky en die scoort de 1-0 voor De Weide. In de eerste helft is De Weide de boven liggende partij. In de 25 e minuut krijgt De Weide een strafschop, de speelster van Bergentheim maakt hands in de 16 meter gebied. Michelle staat achter de bal en scoort de 2-0. 


Bergentheim komt goed uit de kleedkamer, ze zetten meteen druk op De Weide. Maar het is De Weide die de aanval weer zoekt, Samantha geeft een mooie pass op Marije die hem goed aanneemt en hem in de rechter bovenhoek schiet 3-0 De Weide.


De Weide speelt de bal rond en creëert kansen. In de 80 e minuut is het Jodie die een lange bal geeft op Annemiek en die schiet de bal langs de keepster en tekent voor de 4-0. Na een goede aanval is het Michelle die Lisa weet te vinden, die het overzicht behoud en Annemiek vrij ziet staan voor het doel en scoort de 5-0. 


Volgende week begint de 2 e seizoenshelft van de competitie en komt AZSV op bezoek in Hoogeveen.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361