v.v. de Weide scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!
17 april 2018

Op 18 en 19 april organiseert v.v. de Weide een belactie tijdens de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij geld inzamelen ten behoeve van onze jeugdafdeling! En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 18 of 19 april tussen 18:30 uur en 22:00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor v.v. de Weide. Het is de moeite meer dan waard, want:

- De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
 - Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
- De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe meer geld we in onze jeugdafdeling kunnen steken!. Houd je telefoon op 18 en 19 april extra in de gaten!