Vrijdagavond aanstaande 35+ voetbal bij vv de Weide
10 oktober 2018

Dit seizoen is vv de Weide gestart met een 35+ team, dat uitkomt in een regionale competitie met negen teams van andere verenigingen. Het team, dat vrijwel vrijwel louter uit oud 1e elftal spelers bestaat, maakt de hooggespannen verwachtingen voorlopig waar. Na twee speelronden bezet het met tien punten uit vier wedstrijden de kop van de ranglijst. Tijdens de eerste speelronde in Ruinen werden Nieuw Balinge en HZVV 3 verslagen en in de tweede speelronde werd op het pittoreske sportpark van Dwingeloo ook gewonnen van HZVV 1 (met hoofdtrainer Marcel Smid in de gelederen, red.). In de tweede wedstrijd van deze avond werd ternauwernood met 3-3 gelijkgespeeld tegen Dwingeloo, mede dankzij het keeperswerk van good old Henri van der Weide.

Aanstaande vrijdag (12 oktober) worden de wedstrijden in deze competitie afgewerkt bij vv de Weide. Niet onbelangrijk in deze competitie is de derde helft, die met een hapje en drankje worden vergezeld. Kom daarom vanaf 19 uur voor goed voetbal en een gezellige avond naar ons sportpark. De Jari Techniek / De Jongens brigade rekent op uw steun!

Op de foto team 35+: boven vlnr Henri van der Weide (c), Sander Wittering, Tjerk Pothof en Renger Feijer. Beneden vlnr Bertram van den Berg, Theo Belt, Alfred Linthorst en Edward Eshuis. Op de foto ontbreken Christiaan de Jonge, Esteban Dominiquez en Dick Treur.