Vivianne Miedema steunt v.v. de Weide
28 december 2018

Vivianne Miedema is bijna de all-time topscorer van het Nederlands vrouwenvoetbalteam.

Een deel van haar opleiding heeft ze gehad bij v.v. de Weide. Afgelopen zomer heeft dat nog geresulteerd in een zeer geslaagde landelijke voetbaldag bij onze club waar zo’n 225 speelsters uit heel Nederland op af kwamen.

Inmiddels voetbalt Vivianne bij Arsenal in Engeland en met veel succes! Tevens hebben de dames zich geplaatst voor het WK in Frankrijk in 2019 en wij gaan ervan uit dat Vivianne daar ook weer zal schitteren, net als op het gewonnen EK in Nederland.

Vivianne is haar oude clubje zeker niet vergeten en komt wanneer ze in de gelegenheid is nog wel eens langs. Net als haar familie en haar broer Lars, die jeugdtrainer is bij v.v. de Weide.

Omdat bij de wereldtop te blijven waar het Nederlands elftal nu tot behoort, is het noodzakelijk dat het meisjes- en vrouwenvoetbal verder geprofessionaliseerd wordt. Vivianne heeft besloten om een donatie te doen aan v.v. de Weide! Hier zijn wij als club erg blij mee en zijn haar erg dankbaar! Wij zijn nog met elkaar in overleg op welke manier wij deze donatie het beste kunnen besteden.

Wij willen bij deze Vivianne in ieder geval nogmaals hartelijk danken en veel succes wensen in de toekomst!