Update vrijwilligersbeleid
05 oktober 2019

Update vrijwilligersbeleid

We hebben n.a.v. het nieuwe vrijwilligersbeleid zeer veel aanmeldingen mogen ontvangen. Een enorme mijlpaal waar we ontzettend blij mee zijn. Dit aantal aanmeldingen is grotendeels exclusief de vrijwilligers die al een taak vervullen. De daadwerkelijke groep is dus aanzienlijk groter.

Op maandag 7 oktober zal door een groep vrijwilligers worden gestart met het verwerken van alle inschrijvingen. Na de registratie hiervan zal er een overdracht worden gedaan richting de coördinatoren van de verschillende commissies. Deze coördinatoren zijn verantwoordelijk voor de inzet en planning van alle nieuwe vrijwilligers. In sommige gevallen is dit al gestart omdat de nood hoog was.

Met diegenen die nog niet hebben ingeschreven zal contact worden gezocht. Heeft u zich nog niet ingeschreven doe dat als nog via deze link.

We zullen u frequent op de hoogte houden van de voortgang. Hou daarom de website en sociale media kanalen in de gaten.

Met sportieve groet,

De vrijwilligerscommissie