Uitnodiging vrijwilligersavond
12 september 2018

Beste vrijwilligers van v.v. de Weide,

zonder vrijwilligers geen club. Dus zonder jullie geen v.v. de Weide. Om alle zaken rondom een club als de onze op een juiste wijze te regelen zijn vele mensen nodig. Gelukkig zijn heel veel functies ingevuld. De Weide, een club met bijna 1000 leden, heeft echter altijd meer vrijwilligers nodig. Afgelopen seizoen hebben velen van jullie een functie binnen de club bekleed. Hiervoor onze grote dank. Ook wil ik alvast degenen bedanken die zich voor het komende seizoen beschikbaar hebben gesteld als vrijwilliger binnen onze club.

Op zaterdag 22 september a.s. wordt er een gezellige avond georganiseerd voor al onze vrijwilligers. Dus zowel bestaande als nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Om als bestuur onze waardering uit te spreken, wordt u hier allen van harte voor uitgenodigd in onze gezellige en sfeervolle kantine. Onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek, kunnen we napraten over het afgelopen seizoen, maar vooral ook vooruit kijken naar het nieuwe seizoen 2018-2019. Ik hoop op ieders aanwezigheid!

Namens het bestuur,
Klaas van der Laan