← Vorige pagina
Terugblik infoavond v.v. de Weide
18 september 2017


Terugblik infoavond v.v. de Weide

Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan. Voor het eerst hebben wij een rondleiding georganiseerd waar nieuwe leden aan deel konden nemen. Maar ook leden die al bij v.v. De Weide voetballen waren van harte welkom. 


Vrijdag 8 september half 7 waren het toch voornamelijk nieuwe leden die met hun kinderen naar de avond kwamen. Na een kop koffie, glaasje ranja en het welkomstwoord werd een korte presentatie gegeven. Hierin werd verteld waar wij als club voor staan en hoe onze organisatie in elkaar zit. Uit wie bestaat ons bestuur, welke commissies vallen daaronder, hoe verloopt de communicatie en een toelichting over alle vrijwilligers die zich inzetten om de club draaiende te houden. 


Het verliep lekker ongedwongen en na het beantwoorden van een aantal vragen werd de rondleiding gestart. Nog even reacties peilen en die waren positief. Als nieuw lid is het eerst toch even zoeken. Hoe zit het gebouw in elkaar, waar moet ik zijn, hoe verloopt de communicatie, hoe werkt het nu allemaal. Vanuit bestuur was Mark Terpstra aanwezig, jeugdcommissie werd vertegenwoordigd door Stéphanie Arends en vanuit vrijwilligerszaken Diana Benjamins en Carla Hagewoud.


Goed om dit twee keer per voetbalseizoen te doen. Na de winterstop en aan het begin van het voetbalseizoen. Noteer het maar vast in de agenda!

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361