← Vorige pagina
Teamindelingen jeugdvoetbal
11 juni 2018


Beste ouders/verzorgers en spelers,


De HJO-B en de HJO-O publiceert de teamindelingen voor het seizoen 2018-2019. Bij het indelen van de teams is –net als in voorgaande jaren-zorgvuldigheid verkozen boven snelheid. De HJO-B en HJO-O zijn er van overtuigd dat we geslaagd zijn in de doelstelling om elk kind op zijn of haar niveau in te delen.


We tekenen aan dat de samenstelling geen voldongen feit is, het komende seizoen en in de verdere toekomst zullen we meer flexibiliteit inbouwen en meerdere beoordelingsmomenten kiezen. Wanneer er vastgesteld wordt dat een kind op een te hoog of te laag niveau speelt zullen we daar –altijd in overleg met trainers en ouders – op anticiperen.


JO13
Voor de JO13 zal het opvallen dat deze teams nog niet volledig bezet zijn. Dit komt omdat we vanaf het komende seizoen een JO12 hebben. Dit betekent in de praktijk dat spelers van de JO12 gaan meetrainen – en spelen met de JO13. 


De betrokken ouders/verzorgers en spelers van de JO12 en JO13 informeren wij graag op:
Donderdag 21 juni, aanvang 19.00 uur, kantine v.v. de Weide.


MO13 / MO15
Voor de MO13 en MO15 zal het opvallen dat deze teams nu nog te vol zijn. We denken en werken aan een oplossing. Hierover volgt nog nader bericht. De HJO-B en HJO-O bedanken de trainers, begeleiders van de teams en scouts voor hun waardevolle inbreng bij het samenstellen van de teams.


Mochten er vragen of opmerkingen zijn, of wanneer u met ons in gesprek wil gaan n.a.v. de teamindelingen, laat het ons weten.


Voor de JO19 , JO17, JO15 , JO13, MO15 en MO13 : hjo-b@vvdeweide.nl

Voor de JO12 , JO11, JO10, JO9 en JO8 : hjo-o@vvdeweide.nl


Wij wensen iedereen een hele mooie zomer toe en heel graag tot ziens bij de aanvang van het nieuwe seizoen!


Met sportieve groet,


v.v. De Weide
Gert Jan Hoekstra
Melchior Schoenmakers
Bert Elsinga

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361