Stephanie Arends stopt als OJC
09 maart 2018

Beste leden,

ik heb met dubbele gevoelens besloten om na dit seizoen 2017/2018 mijn functie als organisatorisch jeugdcoördinator neer te leggen.

Ik heb de functie een aantal jaren met veel plezier uitgevoerd en samen met de jeugdcommissie is er veel bereikt. Ik heb het die jaren met veel plezier en toewijding gedaan, echter moet ik de laatste maanden concluderen dat ik me niet meer kan inzetten met dezelfde toewijding als in het verleden. Dit heeft diverse redenen op persoonlijk vlak welke ik niet via deze weg ga delen.

Omdat de club op een nieuwe weg gaat inslaan en er veel nieuwe uitdagingen bij de jeugdcommissie komen te liggen, lijkt mij beter dat er iemand komt die er voor de volle 100 procent voor kan gaan en vanaf het begin betrokken kan zijn bij de nieuwe ingeslagen weg.

Uiteraard zal ik mijn functie tot en met eind van het seizoen naar behoren uitvoeren en zorg dragen dat een opvolger voldoende ondersteuning krijgt om de functie over te nemen. Ik wil iedereen bedanken voor de leuke samenwerking afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,
Stephanie Arends