Schalke 04 naar v.v. de Weide!
14 februari 2018

Schalke 04 naar v.v. de Weide!

Beste jeugdleden van v.v. de Weide,

Op *23 en 24 juli 2018* komt FC Schalke 04 naar v.v. de Weide. Tijdens de voetbaldagen (voor iedereen van 6 t/m 15 jaar) krijg je een dag training van gecertificeerde Schalke trainers en kun je de tweede dag een bezoek brengen aan de Veltins Arena, het stadion waar de club haar thuiswedstrijden speelt.

Je gaat de eerste dag trainen als een echte FC Schalke 04 jeugdspeler. Hierbij worden dezelfde methodes gebruikt als in de jeugdopleiding van de succesvolle Duitse voetbalclub.

Ook krijg je een officieel FC Schalke 04 t-shirt, een kortingsvoucher voor de fanshop en als klap op de vuurpijl een certificaat met bewijs van deelname.

Schrijf jij je in binnen 7 dagen, dan ontvang je gratis je eigen naam en rugnummer achterop het FC Schalke 04 t-shirt (t.w.v. €12,95,-)!

Om dit te ontvangen maak je gebruik van de kortingscode SHIRTKONING

*Heb je meerdere kinderen die meewillen doen? Gebruik dan de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

Kijk voor meer informatie op 👉🏻www.schalkeauftournee.nl/aanmelden

🔵⚪ Zien we jou ook op 23 en 24 juli 2018? 🔵⚪