Reminder: Geef je op voor de FC Emmen Talentendag!
16 september 2017

FC Emmen jeugdtrainers komen naar v.v. de Weide in Hoogeveen voor de Regionale FC Emmen Talentendagen!

In de herfstvakantie beleeft de jeugd van Hoogeveen en omgeving de voetbaldag van hun leven. De Drentse voetbalclub FC Emmen stuurt trainers en scouts van haar jeugdopleiding naar v.v. de Weide.
De Regionale FC Emmen Talentendag is te gast op woensdag 25 oktober op het sportcomplex van v.v. de Weide in
Hoogeveen.

Proefstage bij FC Emmen
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, houd je van voetbal en wil jij jouw voetbalvaardigheden ontwikkelen? Doe dan mee aan De Regionale FC Emmen Talentendag bij v.v. de Weide en wie weet wordt jij geselecteerd voor de finale van de talentendagen in De JENS Vesting. Aan het eind van die finaledag maak jij kans op een proefstage bij de jeugd van FC  Emmen!

Gratis wedstrijdtickets
Tijdens de Talentendag ontwikkel jij jouw voetbalvaardigheden onder begeleiding van FC Emmen jeugdtrainers.
Tussendoor geniet je ook nog eens van een goed verzorgde lunch. En ontmoet jij jouw helden tijdens de Meet & Greet met de selectiespelers van FC Emmen. Als klap op de vuurpijl krijg je twee wedstrijdtickets voor de wedstrijd FC Emmen – FC Oss op 27 oktober.

Wat krijg je tijdens de Talentendag:
 * Top training van FC Emmen Jeugdtrainers.
  * FC Emmen trainingsshirt.
  * FC Emmen bidon en officieel certificaat.
  * Goed verzorgde lunch en drinken.
  * Meet & Greet met selectiespelers FC Emmen.
  * 2 wedstrijdtickets voor de wedstrijd FC Emmen – FC Oss op 27 oktober.
  * Kans om gescout te worden én win een trainingsstage bij FC Emmen.

Wat kun je winnen:
  * Een week trainingsstage bij een jeugdteam van FC Emmen.
  * Meedoen aan de finale van de FC Emmen Talentendag.
  * Meelopen in de line-up bij de wedstrijd FC Emmen – FC Oss.
  * Een plek als ballenjongen bij de wedstrijd FC Emmen – FC Oss.

Deelname kost slechts €49,95 en er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.
Meer informatie en aanmelden via FC Emmen Talentendagen!