← Vorige pagina
REMINDER: Digitale spelerspas
22 juli 2017


Digitale spelerspas

Het komend seizoen wordt gestart met de KNVB Wedstrijdzaken app. Met deze app wordt het wedstrijdformulier vastgelegd en kunnen spelers zich legitimeren met een digitale spelerspas. Ook de nieuwe Voetbal.nl app komt deze zomer beschikbaar.


In beide apps moet je inloggen met een e-mailadres. Het e-mailadres waarmee je daar gaat inloggen moet overeenkomen met het e-mailadres dat geregistreerd staat in de ledenadministratie. Zorg er daarom voor dat bij ledenadministratie@vvdeweide.nl jouw juiste e-mailadres bekend is. De plastic spelerspas komt te vervallen. Alle bestaande fotos en gegevens die bekend zijn bij de KNVB, zijn geüpload door de KNVB. De foto op de digitale spelerspas is dus de foto van jou die nu bij de KNVB in het bezit is.


Nieuwe leden en leden die een pasfoto moeten inleveren (vanaf Onder-13 of bij veroudering van de foto), dienen deze digitaal bij de ledenadministratie aan te leveren. Graag een digitale foto, onder vermelding van je naam, opsturen naar ledenadministratie@vvdeweide.nl, die de foto's in sportlink plaatst. Vervolgens worden ze ook zichtbaar op de digitale spelerspas.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361