Rabo Clubkas 2018
08 juni 2018

Beste v.v. de Weide leden,

Vanaf eind juni tot eind augustus kunnen leden van de Rabobank wederom hun stem uitbrengen op hun favoriete club tijdens de Rabobank Clubkascampage. Deze stemmen kunnen de club veel geld opleveren want hoe meer stemmen zij krijgen des te hoger de opbrengst is. Vorig jaar heeft deze campagne de club €667,00 opgeleverd en dat bedrag willen we graag evenaren en indien mogelijk overtreffen. Om dat te bereiken roepen we uw hulp in.

Het hebben van een bankrekening bij de Rabobank is niet genoeg om te mogen stemmen.

Daarvoor moet je lid zijn. Mensen die het magazine Dichterbij ontvangen zijn lid en kunnen hun stem uitbrengen. Het lidmaatschap is gratis en snel en eenvoudig te regelen via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/.

Ik vraag u vriendelijk uw stem op onze club uit te brengen nadat u uw code ontvangen heeft. Deze code staat in het magazine Dichterbij dat eind juni verschijnt.

Mocht u geen lid zijn van de Rabobank en wel op onze club willen stemmen, dan kunt u gebruik maken van de in het blauw gedrukte link om dit voor elkaar te maken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Eduard Botter