← Vorige pagina
Puntendeling voor v.v. de Weide
16 oktober 2017


Een wedstrijd tussen de nummer twee en drie van de ranglijst afgelopen zaterdagmiddag in Bedum, waar De Weide aantrad tegen SV Bedum. De Weide startte prima in dit duel en dat leidde in de vierde minuut tot een uitstekende mogelijkheid voor Strijker, maar zijn inzet werd geblokt. Omdat ook de thuisploeg de aanval koos ontstond een open wedstrijd. De beste kans kwam even later voor Benjamins maar zijn inzet werd gekeerd. Even later een prima aanval voor de groenwitten door het centrum van de defensie. Een pass van Strijker bereikte Benjamins, zijn schot werd nog geblokt, maar in de rebound was het in de 17 e minuut Kikkert die fraai binnenschoot. De Weide bleef het initiatief houden. 


Mogelijkheden waren er nog voor Strijker en Coulier. In de 28 e minuut kwam De Weide op een 0-2 voorsprong. Luchtenberg werkte beheerst af na een prima pass van Muysson. De thuisploeg wist hier weinig tegenover te stellen. Meer dan een schot van Deuling , dat een eenvoudige prooi was voor doelman v.d. Weide, kwamen de gastheren niet. Na de rust een ander spelbeeld. Via een strafschop in de 63 e minuut kwamen de gastheren door Smit op 1-2. De Weide kreeg nog wel mogelijkheden, maar mistte nu de echte scherpte.


In de 83e e minuut een tweede gele voor van Haag. Niet De Weide, maar de thuisploeg profiteerde hier echter van en kwam in de 86 e minuut op 2-2.


Man van de wedstrijdː Henri van der Weide

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361