Oranje Nassau Vrouwen 2 – De Weide Vrouwen 1
16 oktober 2017

Zaterdag 14 oktober treden de dames van De Weide aan tegen Oranje Nassau Vr2. De Weide begint goed aan de wedstrijd. Maar in de 6 e minuut krijgt Oranje Nassau een corner, de 1-0 wordt ingekopt. De Weide houdt de druk op Oranje Nassau. 13 e minuut, Oranje Nassau krijgt een kans maar de keepster van De Weide is alert. Corner Oranje Nassau gaat naast. Speelster van Oranje Nassau rusht door de verdediging heen en speelt af op een medespeelster maar die schiet naast. In de 35 e minuut scoort Raquel de 1-1 met een mooi schot in de verre hoek. In de 36 e minuut komt De Weide op een 1-2 voorsprong door een
eigen goal. In de 39 e minuut grote kans voor Michelle maar deze stuit op de keeper. In de 46 e minuut krijgt Oranje Nassau een grote kans maar deze belandt onderkant lat. Kans op de gelijk maker voor Oranje Nassau maar deze wordt tegen gehouden door Samantha.

Oranje Nassau houdt druk maar De Weide weet er onderuit te voetballen. Grote kans voor Annemiek maar de keeper redt goed. 62 e min kans voor Oranje Nassau maar deze gaat maar net naast. Beide teams zijn aan elkaar gewaagt in de 2 e helft. 73 e minuut, goede vrije trap van De Weide maar deze gaat net over. In de 81 e minuut Vicky scoort van afstand de keepster schat de bal verkeerd in en daardoor gaat de bal er in. In de blessure tijd is er een penalty voor Oranje Nassau, deze wordt gepakt door Richelle. Na een enerverende wedstrijd weet de weide de wedstrijd te winnen met 2-3!