Nieuwe JO10 en JO12 vanaf seizoen '18/'19
28 februari 2018

Nieuwe JO10 en JO12 vanaf seizoen '18/'19

De KNVB is bezig met het introduceren van nieuwe wedstrijdvormen voor het pupillenvoetbal waarbij plezier en ontwikkeling voorop staan. Het afgelopen jaar hebben we daarom voor deJO9 al een nieuwe spelvorm geïntroduceerd. Ook voor het komende voetbal seizoen zullen we bij vv de Weide nieuwe wedstrijdvormen introduceren. Nu voor de JO10 en JO12. We zijn als jeugdafdeling zeer enthousiast over deze ontwikkeling omdat we van mening zijn dat deze nieuwe spelvormen beter aansluiten bij de ontwikkeling en het spelplezier van de voetballende jongens en meisjes, op alle niveaus.

De komende periode zullen we bezig gaan met het verder uitwerken van deze spelvormen binnen vv de Weide. Als hier nu al vragen over zijn dan je terecht bij de leden van de jeugdcommissie of via jeugdvoetbal@vvdeweide.nl. Via deze website zullen jullie ook op de hoogte houden.

Namens de jeugdcommissie

Cor den Hartog