Nieuwe bestuursleden v.v. de Weide
03 juni 2019

Afgelopen ledenvergadering waren 3 bestuursleden aftredend. Het betrof penningmeester Wesley Buning, secretaris Max Broens en Bestuurslid Accommodatie & Kantinezaken Mark Terpstra. Van deze bestuursleden was alleen Mark Terpstra herkiesbaar. Max Broens en Wesley Buning hadden in een eerder stadium aangegeven niet voor een nieuw termijn te gaan.

Intussen heeft het bestuur met diverse kandidaten gesproken en op de vergadering is Mark Terpstra opnieuw voorgedragen als Bestuurslid Accommodatie & Kantinezaken. Voor de positie van secretaris is Ciska Snel door het bestuur voorgedragen. Tevens heeft het bestuur in Hans Meinardi de ideale opvolger gevonden voor de positie van penningmeester.

Daarnaast is voor de vacante positie van Bestuurslid meisjes- en damesvoetbal Leonie Brink voorgedragen.

Alle vier de kandidaten zijn door de vergadering goedgekeurd!

Wij wensen Leonie, Hans, Ciska en Mark veel plezier en succes in het komende termijn als bestuurslid van v.v. de Weide, en danken wij Max en Wesley voor hun inzet de afgelopen jaren!

Het actuele overzicht van de bestuursleden, vind u hier.

Met vriendelijke groet,
het bestuur