← Vorige pagina
Nieuw Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw
29 december 2018


Christiaan Klinkhamer is met terugwerkende kracht vanaf 1 december 2018 aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw (HJO-B). In deze functie zal hij zich in de bovenbouw de komende maanden bezig houden met het ondersteunen van de trainers, het meetrainen van jeugdspelers met een hoger team of sectie en voorbereidingen treffen voor de nieuwe teamindeling 2019/2020.


Christiaan heeft een actieve voetbalcarriere gehad bij oa. WKE en Achilles 1894. Daarna is hij hoofdtrainer geweest van oa VKW, vv Zwartemeer en heeft hij 3 seizoenen de functie van regiocoach KNVB bekleed. Tussendoor was hij oa. ook nog 2 seizoenen HJO bij vv Hoogeveen.


De kennis en ervaring van Christiaan kunnen we goed gebruiken om onze jeugdopleiding verder te ontwikkelen en we zijn daarom trots dat we hem toe kunnen voegen aan ons technisch kaders als onderdeel van de jeugdcommissie. Deze bestaat verder uit Melchior Schoenmakers, Bert Elsinga (HJO-O) en Cor den Hartog (Bestuurslid Jeugdzaken). We zoeken nog een Organisatorisch Jeugd Coordinator! heb je interesse laat het ons even weten!.


Met sportieve groet,


De Jeugdcommissie vv de Weide


v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361