← Vorige pagina
Invulling vacature HJO-B
02 september 2019


Invulling vacature HJO-B

Zoals bekend hebben we binnen v.v. De Weide sinds mei een vacature voor de functie van HJO-B. We zijn blij te kunnen melden dat Gerard Wulfraat bereid gevonden is om een aantal HJO-B taken op te pakken. Gezien de continuïteit in een aantal werkzaamheden van groot belang. Zoals wellicht bekend is Gerard trainer van het 2e. Hij zal de HJO-B taken dan ook invullen naast dit trainerschap. Wel heeft Gerard aangegeven deze taak niet volledig op te gaan pakken. We zoeken er dus nog iemand bij die dan samen met Gerard invulling geven aan de functie van HJO-B.

Een aantal teams beschikt helaas nog steeds niet over een trainer. Het bestuur, de jeugdcommissie en andere direct betrokkenen bij VV De Weide zijn naarstig op zoek om ook voor deze laatste teams trainers te vinden. Mochten iemand een kandidaat weten dan horen we dat uiteraard bijzonder graag. Reacties kunnen gestuurd worden aan jeugdvoetbal@vvdeweide.nl

Ook zijn we bezig met de invulling van het bestuurslid jeugdzaken, als opvolger van Cor den Hartog. Hierover hopen we jullie op korte termijn nader te kunnen informeren.

Wij wensen Gerard veel succes bij de uitoefening van zijn taken voor v.v. De Weide.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. De Weide
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting