Huys Talent Cup 2019
05 juni 2019

Voetbalvereniging de Weide organiseert de tweede editie van de Huys Talent Cup. Zaterdag 22 juni ziet u alle Noord en Oost Nederlandse toptalenten van de JO12 en JO10 selecties voor het seizoen 2019/2020 bij elkaar komen voor een voetbaltoernooi met een hoog sportief niveau.

Met een schitterend deelnemersveld van BVO teams en top amateurteams belooft vandaag weer een prachtig toernooi te worden. Tot het deelnemersveld behoren – naast clubs als v.v. de Weide, v.v. Hoogeveen en HZVV - onder andere de jeugdteams van vv Heerenveen, FC Groningen, Cambuur Leeuwarden, PEC Zwolle en FC Emmen. Er zullen per categorie 16 teams strijden om de Huys Talent Cup. Daarnaast zijn er tijdens het toernooi voor de spelers diverse individuele prijzen te winnen, zoals voor de beste keeper en de beste speler van het toernooi.

Naast de mogelijkheid om interessante voetbalwedstrijden te kijken, biedt v.v. de Weide alle familie, supporters en overige belangstellenden diverse leuke activiteiten om er niet alleen een sportieve, maar zeker ook een mooie en gezellige voetbaldag van te maken.

Hier vindt u het complete speelschema