← Vorige pagina
HTC Vrouwen 1 – De Weide Vrouwen 1
19 februari 2018


Zwolle- Op een zonnige zaterdag speelt De Weide tegen HTC uit Zwolle. Na de thuis nederlaag tegen HTC heeft De Weide wat recht te zetten. De Weide begint goed aan de wedstrijd zo wordt Marije de hoek in gestuurd en geeft de bal voor maar deze gaat over. De Weide is opzoek naar een doelpunt maar de kansen worden niet benut. HTC zet goed druk op De Weide waardoor De Weide moeite heeft om tot goede aanvallen te komen. 


De Weide krijgt veel kansen maar deze worden niet omgezet in doelpunten. In de 2 e helft probeert De Weide de druk op HTC te zetten. Zo krijgt Michelle een kans maar deze wordt weggehaald door de keepster van HTC, de bal komt bij Marije terecht die op het doel schiet maar via de verdediger van HTC gaat de bal naast. 


HTC probeert in de 2 e helft ook meer de aanval te zoeken maar De Weide staat goed opgesteld. De Weide is de betere partij van deze zonnige dag maar weet de kansen niet te benutten. HTC die fysiek sterker is dan De Weide weet ook niet tot kansen te komen. De wedstrijd eindigt in een 0-0 gelijk spel.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361