Grote Clubactie uitslag
13 december 2018

Beste leden van v.v. de Weide,

De uitslag van de Grote Clubactie is bekend. Op de door leden van v.v. de Weide verkochte loten zijn 17 prijzen gevallen. Zoek uw lotnummer op (deze staat vermeld op het afschrift van de bank) en check het op https://lotchecker.clubactie.nlWellicht bent u in de prijzen gevallen. Zoals al eerder vermeld hebben leden van de Weide 1403 loten verkocht en daarmee de club na aftrek van het prijzengeld €2500,00 in het laatje bezorgd. Een prachtig resultaat.

De leden die veel loten hebben verkocht krijgen van de club als waardering een prijs. Het zijn waardebonnen voor een Friet en Fris, een mooie voetbal of een mooie muziekbox.

Deze prijzen kun je afhalen in de kantine op zaterdag 22 december tussen 12.00 en 15.00 uur.

In de bijlage staan de prijswinnaars nogmaals genoemd. Als je verhinderd bent, verzoeken we je iemand anders te vragen dit voor je te doen.

Met vriendelijke groet,

Eduard Botter en Monique Bruinsma