Grote Clubactie uitslag
04 december 2018

Beste allemaal,

De verkoop van loten is gestopt en we kunnen zeggen dat we het dit jaar weer heel goed gedaan hebben. In totaal zijn er 1403 loten verkocht. Daar zijn we heel blij mee en met ons het bestuur.

Met het bedrag van dit jaar en met het geld van vorig jaar gaan we o.a. de Pannakooi opknappen en op een nieuwe plek opbouwen. Als dank voor het verkopen van loten hebben we prijzen in het vooruitzicht gesteld, zowel voor teams als voor spelers individueel. De teamprijzen gaan naar JO9-1 en JO8-3, zij krijgen een voetbalclinic bij FC Groningen.

JO17-1 krijgt een avondje bisocoopbezoek bij VUE Hoogeveen en Vrouwen 2 krijgen na afloop van een thuiswedstrijd een hapje en een drankje van de club.

De individuele prijzen staan in onderstaande lijst.

Met de prijswinnaars wordt contact opgenomen. Over het moment waarop de prijzen worden uitgereikt volgt later nader bericht.

Met vriendelijke groet,

coördinatoren Grote Clubactie, Eduard Botter en Monique Bruinsma.