Grote Clubactie start weer
05 september 2019

Grote Clubactie

Ook dit jaar doet v.v. de Weide weer mee met de Grote Clubactie. Van de vorige twee jaren ligt nog een mooi bedrag op de plank. Graag zou het bestuur nog dit voetbalseizoen het ingezamelde bedrag willen besteden aan diverse verbeteringen voor de jeugd. Denk hierbij aan een kinderhoek in de kantine, materialen voor wedstrijdbespreking in de kleedkamers, inrichting van De Punt voor trainers. Er is destijds sprake geweest van een nieuwe Pannakooi, maar zolang er nog geen besluit is over de verbouw van de kleedkamers of eventuele nieuwbouw, kan dit geen doorgang vinden. Er liggen al enkele initiatieven voor een goede besteding van de gelden van de Grote Clubactie. Om op korte termijn concrete plannen te kunnen uitvoeren, wordt er een kleine en actieve werkgroep gevormd (maximaal 5 personen). Deze werkgroep inventariseert ideeën, legt deze voor aan het bestuur en zorgt bij goedkeuring voor de realisatie hiervan.
OPROEP: Wie wil deelnemen aan deze werkgroep en dit overzichtelijke project mee helpen vormgeven? Deelnemers aan deze werkgroep voldoen hiermee ook aan de puntenverplichting in het nieuwe vrijwilligersbouwwerk. Aanmelden kan voor 1 oktober bij Ciska Snel (secretaris@vvdeweide.nl).

Hieronder staat de brief die de verkopers en teams dit jaar krijgen. Opnieuw zijn er prachtige prijzen te winnen en zelfs geldbedragen. Kijk vooral ook wat je kunt winnen als je als team veel loten verkoopt.

Ook dit jaar neemt v.v. de Weide deel aan de Grote Clubactie.

DOEL: minimaal 1500 loten verkopen met als netto opbrengst €3000,00.
BESTEDING: materialen voor wedstrijdbespreking in kleedkamers, kinderhoekje in de kantine, inrichting De Punt voor trainers

STIMULEREN: aantrekkelijk prijzenpakket voor individuele spelers én teams.

Individuele prijzen Onder13 en jonger:

Alle jongens en meisjes van de teams Onder 13 en jonger krijgen een verkoopboekje met daarin loten. Hieronder staat wat je van ons krijgt bij de verkoop van loten.

· 11 – 20 loten: €0,10 per verkocht lot;

· 21 - 30 loten: €0,25 per verkocht lot én een v.v. de Weide sjaal;

· 31 – 50 loten: €0,50 per verkocht lot én een v.v. de Weide sjaal;

· 51 en meer: €0,75 per verkocht lot én een v.v. de Weide sjaal;

Teamprijzen Onder13 en jonger:
Voor de gemiddeld twee best verkopende teams een voetbalclinic bij FC Emmen met indien mogelijk aansluitend het bijwonen van een competitiewedstrijd (kaartjes voor eigen rekening, maximaal 40 personen).

Overige jeugdteams:

Per team minimaal 1 boekje met loten verkopen, meer mag.

Voor de teams die 60 loten of meer verkopen een avondje Cinema Vue Hoogeveen met een gratis filmvoorstelling. Datum en film in overleg.

Senioren en damesteams:

Per team minimaal 1 boekje met loten verkopen, meer mag.

Voor de teams die 30 loten of meer verkopen een rondje voor het hele team in de kantine na afloop van een wedstrijd. Datum en bestelling in overleg.

Tijdschema:

· tot 14 september Promotie en uitdelen verkoopboekjes

· za 14 september Start verkoop loten

· tot 9 november Inleveren verkoopboekjes in "schatkist" in de kantine

· za 23 november Bekendmaking beste verkopers/teams

· wo 11 december Landelijke trekkingsuitslag

Samen zijn we sterk, dus help mee!

Contactpersonen voor deze actie zijn Monique Bruinsma, Harma Belt, Thijs Hein en Eduard Botter.