Grote Clubactie
09 oktober 2018

De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is weer in volle gang en de eerste boekjes vinden we alweer in de box in de kantine. De landelijke organisatie van de GCA heeft voor de veelverkopers ook nog extra prijzen beschikbaar. We hopen weer op net zo'n mooi resultaat als vorig jaar. De verkoopactie loopt nog tot 10 november, dus doe nog even je best.

Over de besteding van het geld van vorig jaar leven enkele vragen. Hieronder volgt een toelichting. Er zijn in vorig jaar 1942 loten verkocht waardoor de club €4700 heeft geïncasseerd. Hiervan is €1500 besteed aan de prijzen voor de verkopers (kledingsetjes en voetbalclinic bij PEC Zwolle). en een relatief klein bedrag aan materiaal. Per saldo is er dus €3000 over voor de club en dit bedrag wordt besteed aan de jeugd.

Voor de besteding hiervan is een oproep geweest welke enkele ideeën heeft opgeleverd. Het opknappen van de Pannakooi is daarvan het idee wat het meeste geld kost. Dat is nog niet gebeurd omdat er verbouwingsplannen van de oude kleedkamers zijn waardoor de Pannakooi op een andere plaats moet komen.

Het bovenstaande betekent dat er samen met de opbrengst van dit jaar nog geld te besteden is. Het bestuur wil de Pannakooi realiseren en nieuwe materialen zoals doeltjes, pionnen, kleinere hesjes en ballen voor de minipupillen en de kabouters aanschaffen. Tevens wordt een deel van het geld gebruikt voor moderne materialen in de Punt voor de wedstrijdbesprekingen.

Hopelijk werkt deze uitleg eraan mee dat onze verkopers ook dit jaar weer met enthousiasme hun loten verkopen. Veel succes.

Eduard Botter en Monique Bruinsma

Coördinatoren GCA.