← Vorige pagina
De Weide Vrouwen 1 - HTC Vrouwen 1
09 oktober 2017


De Weide Vrouwen 1 verliest van HTC Vrouwen 1

In de 3e minuut was er een kans voor De Weide na een goede combinatie spel wist een speelster Moniek te bereiken maar de bal eindigt niet in het doel. In de 4e minuut kreeg Amber de bal ingespeeld van de keepster van HTC, schot van Amber ging in de handen van de keepster. In de 5e minuut kreeg HTC een corner deze werd door Moniek van de lijn gehaald. De eerste 10 minuten weet De Weide goed druk te houden op HTC. Zo werd er in de 7e minuut gescoord door De Weide maar het doelpunt werd afgekeurd. 


In de 10e minuut kreeg De Weide weer een grote kans maar de speelster raakte de bal verkeerd. In de 11e minuut kreeg HTC de eerste kans van de wedstrijd maar deze werd naast geschoten. HTC krijgt veel kansen maar weet deze niet te benutten. In de 22e minuut valt de 0-1 voor HTC. In de 28e minuut krijgt De Weide een grote kans maar het schot gaat mis. In de 38e minuut weet HTC de 0-2 te maken. 


De 2e helft is begonnen en in de 46 e minuut maakt HTC de 0-3. De Weide probeert druk te zetten op HTC, in de 47e minuut krijgt De Weide een kans maar deze beland in de handen van de keepster. Michelle maakt een actie en werd onderuitgehaald in de 16, penalty voor De Weide. Vicky staat achter de bal en schiet de 1-3 binnen. De Weide krijgt veel kansen maar deze worden niet benut. In de 59e minuut krijgt Annemiek een grote kans maar de speelster van HTC haalt de bal van de doellijn. In de 62e minuut krijgt De Weide weer een grote kans, speelster van De Weide speelt de keepster van HTC voorbij maar deze bal beland in het zijnet. In de 72e minuut scoorde HTC de 1-4. In de 76e minuut krijgt De Weide een corner, Samantha die weet de 2-4 te maken. De Weide zette nog een keer goed druk op HTC maar de keepster van HTC is alert.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361