← Vorige pagina
De weide VR1-Vitesse VR1
25 februari 2019


De weide VR1-Vitesse VR1

Kwartfinale beker
Vitesse zet gelijk druk op de vrouwen van De Weide, Vitesse krijgt een corner maar die wordt weggekopt door Moniek, de bal raakt in de kluts maar Amber kan wegwerken. De Weide probeert rustig rond te tikken, mooie bal van Vitesse die er uit kan komen maar Richelle red. Vicky geeft een mooie steekbal hoog op Regina die hem goed meeneemt en de bal achter de keepster van Vitesse weet te schieten. Mooie actie van Amber maar de pass kwam niet goed aan. Een lange bal van Maura op Iris, levert een ingooi op. Marije veroverd de bal en speelt haar directe tegenstander uit links en scoort in de korte hoek. In de 11de min veroverd Vitesse de bal op het middenveld. De spits van Vitesse wordt weggestuurd en komt 1 op 1 met Richelle te staan. De spits werkt af. 2-1.

Vitesse speelster kan vrij passen, maar de bal word naast geschoten.
Sylvana probeert de bal weg te werken maar speelster van Vitesse komt er tussen en schiet over de keepster van de Weide 2-2. Een goed schot van Samantha op het doel, keepster van Vitesse weet deze bal te redden.

Vitesse probeert te voetballen maar de weide blijft rustig. Aanval de weide via de rechterkant komt er een voorzet, hier komt niks uit.

Kans de weide Iris. Bal van Tessa over de verdediging van Vitesse, Iris schiet de bal maar speelster van Vitesse werkt de bal weg.
Vrije bal de weide, speelster van Vitesse kwam hard in. Randje zestien. Goede vrije trap van Amber die de verre hoek zoekt maar de keepster van Vitesse weet de bal uit de kruising te redden corner voor de weide.
De weide voert de druk op, meerdere pogingen op doel geschoten, net naast het doel.

Het spel en de kansen gaan over en weer. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en proberen alles te geven.
Rechtsvoor VT kan van achter met een snelle sprint versnellen richting het doel van de Weide. In eerste instantie redt Richelle maar een 2e speelster kan binnen tikken bij de 2e paal.

de voorzet van Iris beland in de handen van de keepster.
Aanval Vitesse die snel over de rechterkant gaat, maar Sylvana weet de bal op tijd weg te werken.
beide ploegen zijn aan het einde van de eerste helft chaotisch aan het voetballen.


2de helft
De weide wil maar er moet wat meer power in,
Maura onderschept de bal en werkt deze naar voren, goede voorzet van Regina, Annemiek schiet de bal overtuigend in de verre hoek. 3-3
Actie van marije en Annemiek maar levert nog niks op

Mooi schot van Maura naar voren, Annemiek loopt goed door en probeert de bal langs de verdediging te krijgen, Marije er nog bij maar krijgt de bal het niet in het doel.

Samantha probeert het van grote afstand maar deze bal gaat net over. Vitesse probeert er ook uit te komen maar de weide staat goed. Vitesse kwam er goed uit maar Boessenkool redt goed. Vitesse begint feller te worden in de laatste 20 minuten. De weide probeert de 4-3 te maken maar Vitesse staat goed opgesteld. De weide krijgt in de 40ste minuut een corner, die wordt overgeschoten door Annemiek. Na 45 minuten worden er penalty’s genomen.

Met 4 uit de 5 penalty’s gescoord door naar de halve finale van de beker, na loting weten we wie onze tegenstander wordt: De dames van Sneek, Winsum of the Knickerbockers.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361