De Weide krijgt financieel steuntje van Unigarant
21 april 2021

Onder het motto ‘sportief steuntje in de rug heeft v.v. de Weide €1.000,- van Unigarant gekregen. Met het steuntje wil Unigarant de sportclubs helpen door de moeilijke tijd heen te komen.

Werknemers van het bedrijf hebben via een nominatie en stemronde zelf de gelukkige clubs uitgekozen en de cheques uitgereikt. Peter Siewers, C.E.O. van Unigarant zegt hierover: “We hebben een succesvol jaar achter de rug. Dat succes willen we graag met onze omgeving delen. We zijn een sportief bedrijf. Dus de keuze om een aantal sportverenigingen in en om Hoogeveen te helpen, was snel gemaakt.

De clubs die blij gemaakt zijn met een mooie blauwe cheque zijn:
- Volleybalclub Olhaco
- VV De Weide
- Korfbalvereniging Thrianta
- VV Hoogeveen
- HZVV
- Tennisclub de Weide
- Sjoelvereniging SV Hoogeveen
- Handbalvereniging Kwiek
- IJsvereniging VIOS (Hollandseveld)
- Gymvereniging SSS Elim

Jolanda Schonewille ging twee dagen op pad om samen met de collega’s de cheques te overhandigen. “Mensen blij maken verveelt nooit. Veel van deze clubs hebben een kleine begroting en dan is deze bijdrage heel welkom. Ik vond het geweldig om de betrokken- en bevlogenheid van alle vrijwilligers die we hebben ontmoet te zien. Hoogeveen kan trots zijn op zijn verenigingsleven’

Kijk op de deze link om het filmpje te bekijken.

Het bestuur van v.v. de Weide dankt Unigarant en de medewerkers voor het selecteren van v.v. de Weide.