De Weide en Smid verlengen samenwerking
22 december 2018

De Weide en Smid verlengen samenwerking

Marcel Smid zal ook volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staan bij voetbalvereniging De Weide. Bestuur en de trainer kwamen onlangs contractverlenging overeen en daarmee gaat Smid zijn derde seizoen in bij de groenwitten. Ook trainer van het tweede elftal Gerard Wulffraat verlengde zijn contract.

De Weide en Smid zijn erg content met de samenwerking, waardoor beide partijen het er snel over eens waren om dit voort te zetten. In het afgelopen seizoen eindigde Smid met zijn elftal op een verdienstelijke derde plaats in de tweede klasse J, waarmee nacompetitie werd bereikt voor promotie. Het huidige seizoen begon de equipe tamelijk stroef door de vele gelijke spelen en bezet het momenteel een negende positie. Smid behaalde vorig seizoen zijn TC 1 diploma en zet zich ook op andere vlakken in binnen de vereniging, wat door de club erg gewaardeerd wordt.

Het tweede elftal kent na de degradatie uit de hoofdklasse in het vorige seizoen een nieuwe start met een jong elftal en de nieuwe trainer Wulffraat. In korte tijd is een goed collectief gesmeed, wat mede geresulteerd heeft in de huidige derde positie op de ranglijst. De Weide en Wulffraat zijn daarom verheugd om deze samenwerking te continueren in het volgende seizoen.