← Vorige pagina
Dames De Weide winnen van koploper ASC’62
30 oktober 2017


De dames van De Weide hebben in de thuiswedstrijd tegen ASC’62 uit Dalfsen een 4-0 overwinning behaald. Door deze overtuigende zege staan de dames van De Weide op een 3 e plaats. De vrouwen van De Weide beginnen sterk aan de wedstrijd. In de 1 e minuut krijgt De Weide al een corner die maar net naast het doel gaat. ASC’62 probeert ook kansen te creëren maar De Weide staat goed opgesteld. De dames van De Weide zijn opzoek naar de voorsprong, na een goede bal verovering is het 2 tegen 1 maar een speelster van De Weide schiet naast het doel. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, na een goede bal van Vicky op Michelle weet de speelster na het doel toe te gaan maar deze bal stuit op de keepster. Zo probeert ASC’62 ook kansen te creëren, zo krijgt de spits van ASC’62 een grote kans maar dit schot gaat net voor het doel langs. 


Na een goede combinatie spel van De Weide krijgen ze vanuit een corner een grote kans op de voorsprong maar deze bal wordt van het doellijn gehaald door ASC’62. De Weide komt in de 33 e minuut op een 1-0 voorsprong na een goede bal van Amber op Michelle die het net weet te vinden. Zo krijgt ASC’62 in de 37 e minuut ook een grote kans op de 1-1 maar Richelle die is alert en red goed. ASC’62 die probeert voor de rust nog de gelijkmaker te maken en zetten goed druk op De Weide maar De Weide weet hier onderuit te voetballen. De Weide begint goed aan de 2 e helft, de dames proberen de voorsprong uit te breiden en dit lukt in de 50 e minuut, Michelle die Lisa de diepte instuurt en weet de 2-0 te scoren via een been van de verdedigster van ASC’62. Niet veel later is het Amber die de 3-0 weet te maken na een goed spel van de dames van De Weide. 


ASC’62 probeert de aansluitingstreffer te maken maar De Weide blijft goed voetballen. Zo krijgt ASC’62 een grote kans, na een lange bal van de keepster weet ASC’62 eruit te komen maar Maura is alert en weet de bal te onderscheppen. In de 90 e minuut krijgt De Weide een corner en weet Annemiek de 4-0 binnen te schieten. De dames van De Weide hebben deze goede wedstrijd gewonnen met 4-0.

v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361