← Vorige pagina
Agility Sports nieuwe hoofdsponsor v.v. de Weide
16 mei 2017


Tegen het einde van het seizoen, maakt v.v. de Weide graag bekend dat ze naast Intersport Jan Bols een nieuwe hoofdsponsor heeft. Met ingang van volgend seizoen prijkt de naam van Agility Sports dus ook op de shirts van de herenselectie van v.v. de Weide.


Agility Sports is een sportmerk en bevat een groot assortiment aan sportartikelen. Het doel van Agility Sports is het ondersteunen van de coaches, trainers en verzorgers van de sporters. Hierin zijn ze gespecialiseerd en hier ligt de focus op. De coach, trainer en verzorger kan bij Agility Sports terecht voor een verscheidenheid aan producten om zijn of haar spelers te ondersteunen. Uiteraard kan de speler zelf ook bij Agility Sports terecht. Hierbij kan gedacht worden aan coachborden, loopladders, markeringshoedjes, hesjes en aanvoerdersbanden.
Meer informatie over de producten is te vinden op de website van Agility Sports: www.agilitysports.nl


Vanaf volgend seizoen 2017/2018 zal Agility Sports deze sportartikelen en materialen leveren aan v.v. de Weide.

De oprichters van Agility Sports, Daan Slender (31) en Frank Blokzijl (18) zijn geen onbekenden voor de Weide. Frank heeft altijd bij de Weide gespeeld en Daan voetbalt al 22 jaar bij de club. Deze persoonlijke band, het mooie merk Agility Sports en de club v.v de Weide zijn een leuke combinatie die hopelijk voor een bijzonder seizoen gaan zorgen.


v.l.n.r.: Henk Brink, Frank Blokzijl, Daan Slender en Eduard Botter
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361