Uitslag lotenverkoop Grote Clubactie
24 november 2019

Uitslag lotenverkoop GCA bekend.

In de afgelopen weken zijn er ruim 2100 loten door leden van v.v. de Weide verkocht, dat is een prachtig aantal, hartelijk dank daarvoor. Zoals afgesproken krijgen de lotenverkopers onder 13 die meer dan 10 loten hebben verkocht een prijs. In de bijlage is het overzicht van de lotenverkoop en als je een prijs hebt gewonnen staat dat achter je naam.

Je kunt je prijs in de kantine ophalen op twee zaterdagmorgens, namelijk op:
zaterdag 30 november tussen 08.00 en 12.00 uur
zaterdag 7 december tussen 08.00 uur en 12.00 uur

Teamprijzen
De voetbalclinic bij FC Emmen is gewonnen door jo10-1 en jo10-2. Gemiddeld genomen hebben zijn als team de meeste loten verkocht.
Bij de hogere jeugdteams heeft jo15-1 een avondje Vue Hoogeveen gewonnen.
Ook deze teams kunnen op een van de genoemde zaterdagen hun prijs in ontvangst nemen.

Boekjes
Mocht iemand nog verkoopboekjes in zijn bezit hebben, lever deze dan alsnog in. We hebben nog enkele dagen de tijd om de laatste loten in te voeren.

Foutje
Het kan zijn dat u een fout in de lijst ontdekt. Dat is helaas niet helemaal te voorkomen.
Wilt u in dat geval mailen met eduardbotter@gmail.com. Dan proberen we er samen uit te komen.

Met vriendelijke groet,
Team GCA v.v. de Weide