← Vorige pagina
De Weide VR1 - Winsum VR1
09 december 2019


De weide VR1 - Winsum VR1
Competitie
Zaterdag 7 december

Winsum bezet de 3de positie op de ranglijst en kent dus tot nu toe een goed seizoen, het team kenmerkt zich als een fysieke ploeg met veel snelheid in de voorhoede.

Winsum houdt het tempo hoog in de beginfase en dringt direct aan op de helft van De Weide maar de De Weide weet stand te houden. Na een kwartier spelen komt de eerste kans voor De Weide, Regina Oldenbeuving wordt de diepte ingestuurd maar haar schot is niet gevaarlijk genoeg.

De Weide geeft verdedigend weinig weg en keepster Christa Pel weet haar doel schoon te houden. Een gevaarlijk corner van Winsum in de 25ste minuut komt op de lat en De Weide weet ternauwernood de bal nog weg te werken. De Weide speelt slordig en gehaast in balbezit en kan het spel niet maken en moet kansen creƫeren uit standaardsituaties. Een gevaarlijke vrije bal van Anouk Borgman bereikt Michelle Okken op de 5 meter, maar zij komt net niet tot een schot op doel.

Met een 0-0 stand gaan beide teams de rust in. De Weide speelt de 2de helft bij vlagen weer haar eigen spel. Een vrije trap van Borgman gaat maar rakelings over het doel van Winsum. Na 60 min spelen krijgt De Weide een grote kans: Okken controleert de bal en legt terug op Vicky te Kamp, zij weet met een diepte bal Iris Kriekjes alleen op de keepster af te sturen. Kriekjes weet uit een moeilijke hoek te schieten maar de keepster van Winsum heeft de bal klemvast.

Winsum probeert met de lange bal de voorhoede te bereiken maar de verdediging staat goed op te letten en de afstandsschoten zijn een prooi voor keepster Pel. In de slotfase proberen beide teams via corners de overwinning nog over de streep te trekken maar de stand veranderd niet. De wedstrijd eindigt in een 0-0 stand, een goede prestatie van De Weide als je op de ranglijst af gaat.
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting