Protocol hervatten jeugdtrainingen
03 mei 2020

Lieve leden, ouders, vrienden en vrijwilligers,

Afgelopen week hebben wij de trainingen hervat voor de onderbouw. Dankzij de hulp van trainers en ouders is dit in goede banen verlopen. Wij willen dan ook graag de trainingen voor de bovenbouw (13 t/m 18 jaar) gaan hervatten vanaf woensdag 6 mei. Voor de bovenbouw geldt: houd 1,5 meter afstand, ook onderling. Indien een speler 19 jaar oud is, mag hij vanwege de maatregelen helaas niet meetrainen.

Naar aanleiding van het hervatten van de trainingen voor de bovenbouw en een evaluatie van vorige week, hebben wij ons protocol aangepast. Gelieve deze goed door te lezen.

De trainingen worden begeleid door stewards. Deze stewards helpen bij het halen en brengen en rond de velden. Op deze manier kunnen trainers doen waar ze goed in zijn, leuke en goede trainingen verzorgen voor onze kinderen. Wij vragen nadrukkelijk om je aan te melden als steward. Dit kan door een mail te sturen naar ojc@vvdeweide.nl met daarin de datum of data dat je steward kunt zijn. Vanaf 16 jaar kun je je opgeven. Zonder stewards is het NIET mogelijk om de trainingen te hervatten.

Wij begrijpen dat er veel vragen zullen zijn en dat niet elke trainer of ouder het ziet zitten om weer in groepsverband te gaan trainen. Daar hebben we als vereniging alle begrip voor. Het besluit om de trainingen weer op te pakken, moeten teams dan ook samen maken.

Met sportieve groeten,

Bestuur en jeugdcommissie v.v. de Weide