De Weide VR1 - Sint Annaparochie VR1
11 maart 2020

De wedstrijd gaat fel van start, Sint Annaparochie heeft meer balbezit maar de Weide zet goed druk. Hoewel beide ploegen aandringen zit het venijn in de laatste minuten van de eerste helft. Anouk Borgman vangt een lange bal op die vervolgens Kriekjes diep stuurt, zij geeft een voorzet op Tjeerdsma die kan uithalen. Bal gaat helaas net enkele centimeters naast. De eerste helft eindigt met een schot van te Kamp van afstand, de keepster kan nog met haar vingertoppen een doelpunt voorkomen.

St Anna komt direct na rust op voorsprong door een lange bal op de linksbuiten die de bal in de verre hoek plaatst. In de 50e minuut onderschept Bols de bal op de helft van St. Anna, zij geeft een diepte pass op Kriekjes. Kriekjes neemt aan en schiet op doel, de bal beland helaas in de handen van de keepster. St Anna zet De Weide goed onder druk en dringt aan om de voorsprong te vergroten.

Een schot wordt op de rand van de zestien geblokt door Moniek de Boed. In de 60e minuut een vrije bal genomen door Borgman, de bal komt via de muur voor de voeten van Jamie Huizing die de bal in het doel schiet. 1-1.

In de 65e minuut komt St Anna weer op voorsprong, door rommelig wegwerken kan de spits op randje 16 uithalen en de 1-2 binnenschieten. Een corner van De Weide wordt weggewerkt door St Anna. Te Kamp vangt deze bal op en dribbelt de 16 meter in, op het moment van schieten wordt zij onderuit gehaald, penalty. Te Kamp staat zelf achter de bal en schiet de gelijkmaker binnen 2-2. De vechtlust komt terug in de ploeg van De Weide. Een slechte uittrap van de keepster van St Anna beland bij Bols, zij legt de bal klaar en haalt uit. Haar schot gaat net naast het doel. In de laatste minuten steekt Tjeerdsma de bal tussen 2 verdedigers door en Kriekjes kan alleen op de keepster van St. Anna gaan. Helaas schiet zij de bal net naast waardoor de wedstrijd eindigt in een 2-2 gelijkspel.