De Weide & HZVV
12 maart 2020

In de afgelopen weken zijn er oriƫnterende gesprekken geweest tussen HZVV en de Weide met als doel te gaan kijken of we kunnen gaan samenwerken op het gebied van meisjesvoetbal.

We hebben geconstateerd dat de aanwas wat terugloopt, en dat de kwaliteitsverschillen in de teams te groot zijn wat de ontwikkeling bemoeilijkt. Dit is iets waar beide verenigingen tegen aan lopen.

Hierdoor hebben we het plan opgevat dit breder te trekken en te kijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn met als doel het meisjesvoetbal beter vorm te gaan geven. Beide besturen hebben hier positief op gereageerd, wat maakt dat we het verder uit gaan werken.

Op de komende ALV willen we hier bij beide verenigingen een mooi plan voor presenteren.

Bestuur vv de Weide

Venster sluiten