← Vorige pagina
45+ voetbal: iets voor jou
26 juni 2018


Kennismaking 45+ voetbal: iets voor jou?


Komend seizoen is er uiteraard weer de 45+ competitieDus:

-wordt je dit jaar 45 of ben je het al (of al geweest),

-vindt je voetbal leuk, en

-heb je enige conditie


meld je dan aan en ga het eens proberen. Je hoeft nog niet direct lid te worden!een korte uitleg over 45+: Voetballen met leeftijdsgenoten tegen leeftijdsgenoten. Spelen in zeventallen op een half speelveld waar de buitenspelregel niet geldt en onbeperkt wisselen is toegestaan. De sliding is niet toegestaan. Onderzoek leert dat de 45-plusvoetballer vooral lekker een potje wil voetballen. Sportiviteit, gezelligheid en de ‘derde helft’ zijn belangrijke voorwaarden. De populaire voetbalvorm is voor veel 45-plussers een reden om langer te blijven voetballen of juist de draad weer op te pakken na te zijn gestopt.


In het najaar spelen wij 4 of 5 vrijdagavonden. In het voorjaar hetzelfde. Wij zitten in een competitie met 12 teams. Alle teams komen op één locatie bij elkaar, en spelen op die avond 2 wedstrijden van 30 minuten. Uiteraard is de kantine geopend. Op de vrijdagavonden dat er geen 45+ competitie is zijn wij aan het trainen.


De Weide heeft al voor het zesde seizoen een 45+ team in de competitie, en de afgelopen twee seizoenen waren er zelfs twee de Weide teams in competitie.


Wanneer er ouders / spelers / belangstellenden zijn die deze spelvorm eens een keer willen proberen ? Meldt je aan en dan zorgen wij dat je wordt uitgenodigd aan het begin van het seizoen voor de eerste training.


Opgeven kan bij:

Roel Slomp

roel.slomp@kpnmail.nl

Bellen kan ook: 06 – 22 780 790


of bij Tjeerd de With
tjeerddewith@home.nl


v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361