Jeugdindeling seizoen 2020-2021
06 juni 2020

Beste spelers, ouders en verzorgers,

De jeugdcommissie publiceert de voorlopige team indeling voor het seizoen 2020-2021.

Hoe is deze indeling tot stand gekomen?

Het indelen van de nieuwe teams is door de corona crisis anders dan anders gegaan helaas. Zo was het niet mogelijk om mee te gaan trainen met andere of hogere teams en ook werden er geen selectietrainingen of wedstrijden georganiseerd. Er is ingedeeld op basis van tussentijdse beoordelingen, en we hebben input gevraagd en gekregen van trainers Op die manier hebben we een indeling gemaakt welke gedragen wordt door de trainers.

De indeling is voorlopig
Dat wil zeggen dat we het nieuwe seizoen gaan starten met de indeling zoals deze nu is. In een aantal teams zijn nu nog te veel of te weinig spelers geplaatst. Rondom de herfstvakantie eindigt de eerste competitiereeks van de onderbouw en zullen we dan de voorlopige indeling heroverwegen en indien nodig of mogelijk nog aanpassingen doen. Ook zullen op dat moment definitieve keuzes gemaakt worden door de trainers.

In de praktijk kan dat betekenen dat een speler alsnog:
- in een hoger team wordt geplaatst,
- in een lager team wordt geplaatst,
- een leeftijdscategorie hoger of lager wordt geplaatst.

Vooral in de O17 en O19 sectie moet nog naar gekeken worden, omdat hier nu een heel groot team is. Wanneer de komende weken meer helderheid is van de spelers die misschien stoppen zal hier een wijziging komen.

Een toelichtend gesprek is nu niet mogelijk
Als aangegeven, de indeling 2020-2021 wordt breed gedragen. Mocht u toch een toelichting willen hebben dan bieden wij de mogelijkheid voor een 10-minuten gesprek na het heroverwegingsmoment rond de herfstvakantie. Wij vragen u vriendelijk ons en/of de trainers tot dat moment niet te mailen, bellen of te appen over de indeling.
Wij vertrouwen er op dat u dit verzoek respecteert.
Op voorhand dank!

Ruilen

Het is mogelijk om in niet selectieteams te ruilen, echter we ontvangen graag een ruilvoorstel waarbij beide spelers & ouders/verzorgers hun akkoord geven, een eenzijdige ruil nemen we niet in behandeling. Een ruilvoorstel mag gemaild worden naar : jeugdvoetbal@vvdeweide.nl

Trainers
Zoals u ziet zijn een aantal teams nog niet voorzien van een trainer. Wij doen ons uiterste best om ook voor deze teams een trainer te vinden, we kunnen niet garanderen dat dit gaat lukken. Wilt u zich aanmelden als trainer? Stuurt u dan een mail naar : jeugdvoetbal@vvdeweide.nl

Er kan worden getraind met de nieuwe teams vanaf maandag 8 juni indien de oude teams ook klaar zijn, sommige teams hebben tussen 8 juni en 11 juni nog een laatste trainging gepland

Er zal getraind worden volgens het trainingsschema zoals deze was vóór de corona-crisis! Teams die nog geen trainer hebben mogen wel starten met trainen als een ouder/verzorger de trainingen tot het einde van het seizoen wil verzorgen. Zonder trainer geen training! De laatste trainingsdag voor dit seizoen is donderdag 25 juni 2020.

Wij vragen de trainers of leiders om een WhatsApp groep aan te maken voor het nieuwe team.

Tot slot

We hebben de teamindeling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan, als en indien er toch spelers missen in de indeling meld u dat dan : jeugdvoetbal@vvdeweide.nl
Wanneer een speler nu wel ingedeeld is maar voornemens is om het lidmaatschap te beëindigen, doe dit dan z.s.m. via : https://ledenadministratie.vvdeweide.nl

Dank
Wij bedanken alle trainers voor hun inbreng. En we danken jullie voor de medewerking en begrip!
Wij wensen iedereen een hele mooie zomer toe, blijf gezond en heel graag tot ziens bij de aanvang
van het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,