Dubbel feest JO15-3
24 november 2019

Dubbel feest voor de JO15-3

Zaterdag was een mooie dag voor de JO15-3. Niet alleen werden de eerste zwaarbevochten punten van het seizoen uit het vuur gesleept, maar het team mocht ook namens v.v. de Weide een shirt ruilen met de KNVB.

De dag begon met de wedstrijd tegen DZOH, het andere team in de derde klasse JO15 dat nog puntloos was. De wedstrijd begon echter slecht voor onze mannen en in de rust keken we tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust kwam er een gedreven team aan de aftrap dat er alles voor deed om te winnen. De 0-2 werd rap weggewerkt en tegen het einde van de wedstrijd kwam de verdiende voorsprong. Eindstand 3-2 en de eerste punten in de tas.

Direct nadat de scheidsrechter het eindsignaal blies kwam Rob van der Kooij namens de KNVB het veld op om een shirtje te wisselen. De KNVB bestaat 130 jaar en wil met elke nederlandse voetbalclub een shirtje wisselen.

Wij gaan het oranje shirt een mooie plek in ons complex geven.