← Vorige pagina
Coronavirus...
23 maart 2020


Update maatregelen coronavirus voetbalclubs in Hoogeveen

De besturen van v.v.Hoogeveen, v.v. De Weide en HZVV zullen samen de maatregelen m.b.t. de bestrijding van het coronavirus afstemmen. De drie clubs zullen dan ook dezelfde maatregelen nemen en daarmee telkens gezamenlijk naar buiten treden.

De drie clubs volgen de adviezen van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNVB over de bestrijding van het coronavirus op. Voor nu betekent dat dat er tot 6 april a.s. geen wedstrijden, trainingen en activiteiten onder verantwoording van de verenigingen plaatsvinden. Dit betekent dus dat de accommodaties van de drie clubs gesloten zijn en er niets vanuit de clubs gefaciliteerd zal worden.

De besturen van de clubs volgen de ontwikkelingen uiteraard op de voet en stemmen wekelijks af over de stand van zaken. Mochten de eerder genoemde instanties met nieuwe adviezen komen of er zich anderszins ingrijpende ontwikkelingen voordoen, zullen de clubs hier weer onderling over afstemmen en de vervolgstappen communiceren met hun leden via de daarvoor geƫigende kanalen.

Besturen
v.v. Hoogeveen
v.v. De Weide
HZVV
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting
Venster sluiten