Blijde gezichten bij overdracht materialen
28 juni 2020

Blijde gezichten bij overdracht materialen

We hebben er even op moeten wachten maar nu is het zover. Een deel van de opbrengst van de Grote Clubactie is besteed aan materialen voor de jeugd en deze zijn afgelopen zaterdag door het team GCA officieel overgedragen aan het bestuur van onze vereniging.

In overleg met jeugdtrainers en begeleiders is het volgende materiaal aangeschaft:
· tactiekborden voor elke kleedkamer;
· kleine doeltjes;
· reactieballen en medicinballen voor de keepers;
· doelverkleiners;
· dribbelballen per team voor JO9, JO10 en JO11 teams.

Met deze overdracht zijn we er nog niet. Na de zomer wordt er een volgend project geleverd, namelijk een speeltoestel voor de kinderen wat gekocht is van de opbrengst van de GCA van de afgelopen 3 jaar. Het speeltoestel komt tussen veld 2 en veld 5. Ook daar zullen we aandacht aan besteden en die gelegenheid benutten we dan tevens om het doel van de GCA 2020 bekend te maken. We hopen dat de kinderen en ouders met net zoveel enthousiasme zullen meedoen als de vorige jaren. De start hiervan is op zaterdag 19 september.