Vacature: trainer De Weide 2
11 februari 2020

Vacature: trainer De Weide 2

De Weide is voor haar tweede elftal op zoek naar een nieuwe trainer in het seizoen 20/21. De zaterdagvereniging uit Hoogeveen wil de vacante positie graag invullen met een gedreven en betrokken trainer, die de ontwikkeling van talentvolle spelers en teambuilding hoog in het vaandel heeft staan.

Het tweede elftal komt uit in de reserve eerste klasse en bezet daarin momenteel een tweede positie. Met het eerste en derde elftal vormt het de prestatieteams van de senioren, die vrijwel volledig bestaan uit eigen opgeleide spelers. De onlangs gecertificeerde jeugdopleiding vormt namelijk de basis van de vereniging. Verder beschikt de vereniging over een uitstekende accomodatie met trainingsfaciliteiten.

Ben je geïnteresseerd om met deze talentvolle groep en goede begeleidingsstaf te werken? Aarzel dan niet en neem contact op via seniorenvoetbal@vvdeweide.nl .