Toernooicommissie

Op dit moment bestaat de toernooicommissie uit twee personen. Maar is natuurlijk erg afhankelijk van alle vrijwilligers binnen
de vereniging. Bij het organiseren van toernooien zullen we dan ook een beroep doen op diverse commissies zoals kantine, scheidsrechters, activiteiten, wedstrijdbureau etc.

Elk jaar worden er toernooien georganiseerd door de Weide georganiseerd waaronder het Jeugd toernooi voor de E, F
en een kaboutertoernooi, het Huystoernooi en het onderlinge kerstzaalvoetbaltoernooi.

Verder kun je bij ons terecht voor de uit toernooien. Alle uitnodigingen voor toernooien die we ontvangen worden op de site geplaatst zodat iedereen z’n eigen toernooi kan uitzoeken waar hij/zij aan deel wil nemen. Heb je wat gevonden dan mail je dat naar ons en krijg je van ons de info om je aan te melden.

Heb je vragen, suggesties of lijkt het je leuk om ons team te versterken (of wil je op de lijst van vrijwilligers die wel een keer wil helpen bij een toernooi) mail ons dan of spreek ons aan.

Remco Nies, Robert Riesthuis
toernooicommissie@vvdeweide.nl