Vacatures bij v.v. de Weide!
01 oktober 2017

Help v.v. de Weide als vrijwilliger

Als voetballer of betrokkene bij v.v. de Weide weet u dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine of in een bestuursfunctie… op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat wij en onze kinderen elke week kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met onze club. Wij zijn een club met ongeveer 1000 leden! Dat is natuurlijk prachtig, maar veel leden betekent ook: meer teams, meer taken en dus ook: meer vrijwilligers nodig.

Op onze vacaturespagina, hebben wij geregeld diverse vacatures staan die wij heel graag willen invullen!

Heeft u hart voor v.v. de Weide?
Daarom doen we een beroep op u! Vindt u het ook belangrijk dat v.v. de Weide blijft bestaan voor iedereen die lekker wil voetballen? Heeft u ook hart voor onze club? Meldt u dan alstublieft aan als vrijwilliger. Dat kan via het e-mailadres van de secretaris: secretaris@vvdeweide.nl.

U heeft weinig tijd? Geen probleem. Met een uur per week zijn we al geholpen. Geeft u zich daarom vandaag nog op als vrijwilliger!

Samen houden we onze vereniging sterk!