Renovatie kunstgrasveld van start
30 juni 2017

Renovatie kunstgrasveld van start

Donderdag is de renovatie van het kunstgrasveld van start gegaan met het verwijderen van de oude grasmat. De Weide was in 2003 één van de eerste verenigingen die de beschikking kreeg over een volwaardig kunstgrasveld. Na jaren van intensief gebruik was het veld nodig aan vervanging toe.

Werkzaamheden
Om het nieuwe veld te kunnen realiseren moeten er de nodige voorbereidingen worden getroffen. Zo wordt de komende weken het straatwerk om het veld opnieuw aangebracht. Ook moet de drainage, wat zorgt voor de afvoer van het water op het veld, worden vernieuwd. Na deze werkzaamheden kan gestart worden met het aanbrengen van het nieuwe veld.

Als alles volgens planning verloopt, zal het nieuwe veld ruim voor het begin van de bekerwedstrijden worden opgeleverd. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!