Paul Baldé keert terug bij De Weide
08 februari 2017

Paul Baldé heeft besloten volgend seizoen weer bij De Weide te komen spelen.

De linksbenige verdediger keert daarmee terug op het oude nest, want hij doorliep de jeugdopleiding van de groenwitten en speelde reeds een aantal jaren in de hoofdmacht.
Door werkomstandigheden kon hij destijds niet meer op zaterdag voetballen en koos hij ervoor om bij HODO op zondag te gaan spelen. Daar heeft hij een mooie tijd beleefd: ‘In het begin was het een lastige periode omdat ik nog herstellende was van een kruisbandoperatie.
Toen ik weer fit was ben ik een vaste waarde in het team geworden en heb ik het erg naar mijn zin gehad. HODO is een fijne club en ik hoop het resterende seizoen goed af te sluiten.

De reden dat ik terugkeer is dat ik nog minimaal een seizoen en hopelijk langer met mijn broer Willem wil samenvoetballen, die inmiddels 35 is. Bovendien kan ik door mijn nieuwe baan bij Jari Techniek weer op zaterdag voetballen en keer ik graag terug bij de club waar het allemaal begonnen is.’